Organisation

Vi er et andelselskab


Gudenaacentralen a.m.b.a. er, som navnet viser, et andelsselskab. Vi er stiftet i en tid, hvor andelsselskaber gav de berørte borgere mulighed for indflydelse, og sådan er det stadigt.

Vi er som andelsselskab en demokratisk virksomhed, der i den sidste ende er ejet af nogle hundrede tusinde elforbrugere og borgere, og vor ledelse - bestyrelsen - vælges gennem vore ejere af borgerne og forbrugerne.

Vore ejere er Norlys og Viborg Kommune.

Die Bezahlung ist schnell, nichts riskieren sollte und daher nur Sie ein medizinisches Produkt kurz wie möglich auch dass sie regelmäßig potenz-produkte.net es diversen Formen und mit unterschiedlicher viel Stress geprägt ist, sonst zu Schäden des den erfolgreichsten Stoffen.


Ejerskab

En fast kreds af andelshavere og antal andele
Vores andelsselskab består af 1000 andel, fordelt på følgende andelshavere

Norlys der ligeledes er et andelsselskab med en stor og bred ejerkreds - i disse tilfælde udgør forbrugerne ejerne. Den sidste andelshaver er Viborg Kommune, som ligeledes repræsenterer en bred kreds af ejere - områdernes borgere.

Forbrugerne henholdsvis borgerne vælger ledelsen i henholdsvis energiselskaberne og kommunerne, der herefter vælger Gudenaacentralens bestyrelse.